Persoonlijke bezorging

Zodra wij jouw bestelling en betaling hebben ontvangen gaan wij direct aan de slag. Je kunt je bestelling binnen 24 uur en uiterlijk binnen 2 werkdagen verwachten, wij bezorgen deze persoonlijk of versturen je bestelling met de post.

Heb je vragen over de bezorging van je bestelling? Neem dan contact met ons op!

Ontdek de voordelen van bestelling bij bestwaytodrink.nl:

  • Snelle en persoonlijke bezorging;
  • Producten komen onbeschadigd aan;
  • Uitgebreid assortiment;
  • Gratis bezorging/verzending vanaf €120,-

Ons bezorggebied
Momenteel bezorgen wij persoonlijk in Amsterdam en omgeving. Hieronder vind je alle plaatsen binnen ons bezorggebied:
Akersloot, Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Bakkum, Beverwijk, Castricum, Diemen, Egmond, Haarlem, Heemskerk, Heiloo, Hoofddorp, Limmen en Uitgeest.

Bezorgkosten: €5,50 per bestelling

Staat jouw woonplaats er niet bij? Geen zorgen over bezorgen!
Wij bezorgen namelijk ook op afspraak voor alle bestellingen die buiten ons bezorg gebied vallen. Je kunt dus gerust jouw adresgegevens achterlaten bij het plaatsen van je bestelling. Heb je toch nog vragen over de bezorging of het plaatsen van jouw bestelling? Neem dan gerust contact met ons op.

Bezorgkosten: €8,50 per bestelling
Gratis bezorging vanaf €120,-

Verzending via PostNL (+€8,50)
Wij bezorgen ook bestellingen via PostNL, dit geldt momenteel alleen voor bestellingen die buiten onze bezorg gebied vallen. Helaas kunnen wij hierdoor niet garanderen dat je bestelling binnen 2 werkdagen in huis is. Uiteraard streven wij voor een snelle en soepele verzending.

Verzendkosten: €8,50 per bestelling
Gratis verzending: vanaf €120,-

Herroepingsrecht

Ben je niet tevreden of heb je je bedacht over de aankoop van een product, dan kun je altijd contact met ons opnemen om het product eventueel te ruilen of te retourneren. Dit kan alleen indien de flessen of verpakking nog ongeopend zijn. Producten die je via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door jouw ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. U kunt alleen de bestelling nog definitief annuleren tot 48 uur na het plaatsen van je bestelling.

Klachtenregeling

Wij raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@bestwaytodrink.nl. Geef je klacht zo snel mogelijk door. Wij zullen zo spoedig mogelijk met een oplossing komen.