Wat is jouw speciale gelegenheid?

Wij helpen je graag! Organiseer jij binnenkort een gezellig feest, mooie bruiloft of verjaardagspartij? Heb je een zakelijke borrel met relaties of ga je met het bedrijf een belangrijke mijlpaal vieren? Maak je geen zorgen over de heerlijke drankjes tijdens deze speciale gelegenheden. Op vele feestelijke momenten en zakelijke gelegenheden hebben wij de levering van verschillende dranken mogen verzorgen.

Genieten zonder zorgen
Wij weten precies de juiste keuze en aantallen drankjes te leveren voor jouw feest, bruiloft, partij of borrel. Wij bespreken graag de mogelijkheden met je, om er een perfect en zorgeloos feest van te maken. Mocht je drank over hebben, dan regelen we gratis de retourzending of komen we het persoonlijk ophalen. Zodat jij je volledig kunt richten op de verzorging van een onvergetelijke tijd voor je gasten of relaties. Dat is wel prettig toch?

Daarnaast kunnen wij ook aanwezig zijn op de locatie om de dranken uit te serveren.

Bespreek met ons de mogelijkheden
Hoe kunnen we je helpen bij jouw komende feest, partij of borrel? Wil je vrijblijvend advies of iets meer informatie? Wij nemen graag de tijd voor jouw speciale gelegenheid, dus neem gerust contact met ons op via het contactformulier, telefonisch of via de e-mail.

Ja, ik wil vrijblijvend de mogelijkheden bespreken