Zakelijk bestellen

Je personeel of klanten verwennen met heerlijke frisdranken voor bijvoorbeeld de vrijmibo, borrel of een bedrijfsevent?
Bij Best Way To Drink zakelijk kun je heel eenvoudig frisdrank bestellen.
Altijd handig om voor de collega’s die geen alcohol drinken een tray op kantoor te hebben staan, want ze willen natuurlijk ook gezellig mee borrelen.
Met ons ruime aanbod van meer dan 10 verschillende soorten frisdranken zit er altijd de perfecte frisdrank bij voor jullie! Blikjes zijn ideaal als frisdrank op kantoor. Zo houd je geen halve flessen over en smaakt de frisdrank op z’n best. In de handige tray met frisdrank bestel je meteen meerdere blikjes in één keer. Serveer je de frisdrank op je werk toch liever vanuit een glas of bekertje? Bestel dan bijvoorbeeld de grote flessen Coca Cola. De sixpack bestaat uit flessen van 1,5 liter frisdrank. Wij hebben verschillende soorten van deze grootverpakkingen frisdrank.

Meer informatie hierover? Neem contact met ons op en wij leggen uit hoe het in werking gaat.

Voordeel als je bij ons besteld: Je hoeft er zelf niet mee te sjouwen, want we bezorgen de frisdrank graag bij jou op je werk. Wij komen namelijk graag bij jullie langs en dat vaak ook nog helemaal gratis. Al bestel je een paar tray’s of kratten, wij komen het gratis bezorgen in onze eigen bezorgsteden. Onze Home Town is Castricum en omgeving. Het is dan vaak al de volgende werkdag in al in huis.

 

Horeca & Retail

Heeft u een horeca gelegenheid en bent u op zoek naar de goedkoopste frisdranken? Neem contact met ons op met uw wensen en wij kunnen u de scherpste prijs geven.
Dit kunt u telefonisch doen met Maaike tijdens kantoortijden 06-20314713 of ons een mail sturen info@bestwaytodrink.nl