Kerstborrel organiseren?

Laat jouw kerstborrel stralen met onze speciale December Feest Ontzorgingsservice! Geniet van heerlijke Kerstborrel hapjes en een uitgebreid assortiment aan Hollands gedestilleerde dranken, ideaal voor het organiseren van een onvergetelijke kerstborrel voor het bedrijf of natuurlijk voor vrienden.

Kerst Borrel Bites
Laat ons jou ontlasten met een verrukkelijke selectie van Catering Kerst Borrel Bites, perfect voor jouw feestelijke bijeenkomst. Voor slechts €21 per persoon (excl. btw) genieten jouw gasten van een scala aan heerlijke lekkernijen.

Volledige ontzorging met drankassortiment
Maak de avond compleet met ons aanbod van bier, wijn en fris voor slechts €18,95 per persoon per uur. Indien gewenst kunnen wij aanwezig zijn op de locatie om de dranken uit te serveren.

Met een eenvoudige bezorgtoeslag van slechts €50,- of een all-inclusive set-up met bezorging voor slechts €175,-, wordt jouw kerstborrel organiseren een moeiteloze en zorgeloze ervaring.

Bespreek met ons de mogelijkheden
Wil je vrijblijvend advies of iets meer informatie? Wij nemen graag de tijd voor jouw speciale gelegenheid, dus neem gerust contact met ons op via het contactformulier, telefonisch of via de e-mail.

Wij bespreken graag de mogelijkheden met je, om er een perfect en zorgeloos feest van te maken. Mocht je drank over hebben, dan regelen we gratis de retourzending of komen we het persoonlijk ophalen. Zodat jij je volledig kunt richten op de verzorging van een onvergetelijke tijd voor je gasten of relaties. Dat is wel prettig toch?

Levering en service beschikbaar tot en met 23 december 2023.

Ja, ik wil vrijblijvend de mogelijkheden bespreken